13/06/2012

i'm on my way home sweet home part1

oon tässä pari päivää olla saikulla flunssan takia ja pohtinut pääni puhki kun oon yrittänyt keksiä että mistä ihmeestä kirjotan ens tiistain lehteen kolumnin.... ei kannata lukea koska tuskin saan mitään tyhmää suttausta parempaa aikasiks. flunssa ja 17 tunnin vuorokausittainen unitarve ei kehitä hirveesti mielikuvitusta ja miten ihana ilma tuolla ulkonakin olis nyt ?!

no mut ikuistin sentään vihdoin ja viimein itellenikin muistoiks tän meidän ensimmäisen valtakunnan ja jaan sen nyt osittain teidänkin kanssa. alotan tänään kaikkein epämielenkiintosemmasta - eteisestä ja kylppäristä.

 meidän eteisessä on tää hirvee systeemi. järkyttävän kamala. ei todellakaan tuotu tätä mukanamme vaan se oli jo täällä:D
 vauvat siinä nätisti niin. kahdet takimmaiset on roopen, loput miun.
 keltainen valo. kill meee
äitin tekemät korit on ainut kiva juttu kylppärissä.

hehe järkyttävää:D keittiö ja olkkari ei oo näin kamalia, mutta juu tää ensi vaikutelma. onneks täältä pääsee kohta pois ! mistä tulikin mieleen että meille on tarjottu tampereelta jo kolmea ja helsingistä yhtä opiskelija-asuntoo mutta ei meillä oo oikeen mahollisuuksia ottaa niitä nyt vastaan ja maksaa hirveesti rahaa ilman että ees asutaan siellä. toi helsingin asunto on nyt harkinnan alla, kuitenkin katajanokka, parveke ja 50 neliöö kuulostais ihan kivalta. mutta kun en vielä tiedä mihin kouluun pääsen (joudun) !! voitte ehkä kuvitella tän turhauman... ja opiskelija-asunnot on yleensä niin kuvoja, mutta haluunko olla diiva ja köyhä vai rotta ja vähemmän köyhä. ahdistaa.

taidan siirtyy tästä gunnareitten elämänkerran pariin. miks telkkarista ei tuu mitään hyvää tämmösinä päivinä ja musiikkikanavat on ihan surkeita.


// our not-so-lovely apartment part one. luckily we'll move away after two months, i can't stand this anymore. and that awful wardrobe isn't ours, it was here already when we moved here:D hate that.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...